Rajuilmakeskuksemme

Myrsky-/hirmumyrskyvaroitukset varten Europa

Kaikki
Rajuilmavaroitukset
Säähuomautukset
Europa - Myrsky-/hirmumyrskyvaroituksetKartta sisältää yleisnäkymän kaikista myrsky- ja hirmumyrskyvaroituksista paikkakunnalle Europa. Kuviosta voi nähdä, millä paikkakunnilla ja alueilla Europa on odotettavissa myrskyä tai hirmumyrskyä.

Varoituksia on kahdenlaisia – ennakkovaroituksia ja akuutteja varoituksia. Myrskystä annetaan ennakkovaroitus paikkakunnalle Europa, kun myrsky paikkakunnalla Europa on todennäköinen, mutta sen voimakkuus, suunta ja/tai kesto voivat vielä muuttua. Akuutit myrskyvaroitukset annetaan kolmessa varoitustasossa (oranssi, punainen, violetti), jotka määräytyvät odotettujen tuulenpuuskien voimakkuuden mukaan.

Yksilölliset ja luotettavat ennusteet myrskyistä tai hirmumyrskyistä ovat erittäin tärkeitä erityisesti rakennusteollisuudelle, maa- ja metsätaloudelle, vakuutusyhtiöille ja tapahtumajärjestäjille paikkakunnalla Europa. Ammattimaiset ja kokeneet Rajuilman keskus-meteorologit muokkaavat ennusteita jatkuvasti manuaalisesti ja varmistavat siten, että ennusteet ovat huippuajankohtaisia kellon ympäri.